't Groene Hart aan het woord

Inleiding
 • Het Bestuurlijk Platform richt zich op de ontwikkeling van een mooi, vitaal, duurzaam en waardevol landschap voor bewoners, ondernemers en bezoekers van het Groene Hart. Deze centrale missie is alleen te realiseren door samenwerking met alle partijen in en rond het Groene Hart. 

 • In 't Groene Hart aan het woord vertellen bestuurders, ondernemers, beleidsmedewerkers en andere betrokken partijen over hun kijk en betrokkenheid met het Groene Hart.

 • Blog l Marjolein Jansen

  10 mei 2024

  ā€œIk kijk ernaar uit om in de brede rol als DG Ruimtelijke Ordening mede vorm en inhoud te geven aan de ruimtelijke inrichting van het Groene Hart en de invulling van de beleidsopgaven die er zijn in het fysieke domein. Samenwerken met de collega-overheden die een belangrijke rol spelen bij deze inrichting, maar ook de partners in de regio."

 • Blog l Mirjam Sterk

  10 september 2023

  "Toen mij gevraagd werd of ik de voorzittersrol voor het Bestuurlijk Platform Groene Hart voor mijn rekening wilde nemen, twijfelde ik geen moment. Het Groene Hart vormt natuurlijk een prachtig stuk in onze provincie waarin naar hartenlust gewoond, gewerkt en gerecreĆ«erd kan worden. Maar het is ook een gebied dat voortdurend in beweging is en dat daarom onze onverdeelde zorg en aandacht verdient."