Groene Hart Jaarevenement 2023: Schuivende Panelen

Inleiding

Op donderdag 7 september a.s. organiseert het Bestuurlijk Platform Groene Hart het jaarlijkse Groene Hart evenement. Dit jaar samen met de Groene Hart Recreatie en Toerisme dag van de stichting Groene Hart Verbinders Wij nodigen u als: bestuurders, ambtenaren vanuit het Rijk, provincies, gemeenten, waterschappen, ondernemers uit alle sectoren maar specifiek in de sector Recreatie en Toerisme, maatschappelijke organisaties in en rondom het Groene Hart en bewoners, van harte uit om bij dit jaarlijks event aanwezig te zijn. Tijdens dit jaarevent gaat u in gesprek met collega’s en kunt u diverse Communities of Practice workshops volgen over actuele thema’s in de ruimtelijke opgaven van het Groene Hart.

Programma

Op dit moment wordt er door de organisatie hard gewerkt aan een interessant programma dat sterk is op inhoud, waarin veel onderlinge interactie plaatsvindt en veel kennis wordt uitgewisseld. Het ontwikkelperspectief voor het Groene Hart zal een prominente rol hebben in het programma. In juni ontvangt u het complete programma en is het mogelijk om u alvast in te schrijven voor de workshop van uw keuze.

65 Jaar Groene Hart

Daarnaast is het ook feest! Het Groene Hart bestaat dit jaar 65 jaar en in dit kader organiseren wij een ontmoetingsplek om dit met elkaar te vieren. Er staat zowel een culturele als tastbare verrassing op het programma, die u zeker niet wilt missen. Ook minister Adema, verantwoordelijk minister voor de NOVEX Groene Hart, zal (o.v.b.) aanwezig zijn bij ons jaarevent om kennis te maken met het mooie gebied en om met ons het glas te heffen op het 65 jarig bestaan Groene Hart.

Het Groene Hart Jaarevenement het moment om kennis te delen, onderlinge contacten te versterken, nieuwe contacten te maken en inspiratie op te doen.

 

Wij hopen op wederom een drukbezocht event en kijken uit naar uw komst! 💚

 

Wanneer:  

7 september 2023

Tijd:           

10.00 - 16.30 uur

Waar:        

De Boerin, Mijzijde 6, 3471 GM Kamerik

Voor wie

Bestuurders en ambtenaren vanuit het Rijk,

Provincies, gemeenten en waterschappen, in en rondom het Groene Hart

Ondernemers in de sector Recreatie en Toerisme,

Maatschappelijke organisaties

 
Vragen over het jaarevent? 

✆ +31 6 52769758 of 📩 patricia.gravemaker@bestuurlijkplatformgroenehart.nl