Nieuw bij het Coördinatiebureau

Het coördinatiebureau (voorheen programmabureau) is een kleine netwerkorganisatie met een coördinator en secretaris. Het coördinatiebureau is primair de werkorganisatie van het Bestuurlijke Platform.

Met veel plezier mag ik mezelf voorstellen. Mijn naam is Anneke van Duin-Otto, ik ben getrouwd en heb twee volwassen kinderen. Ik trek er graag samen met mijn echtgenoot op uit om de mooie plekken in het binnen- en buitenland te ontdekken. In mijn overige vrije tijd maak ik mij graag nuttig als individueel en teamcoach.

Ooit ben ik als jongedame gestart bij de voormalige gemeente Maartensdijk als medewerker Ruimtelijke Ordening. Vanaf dat moment heb ik “overheidsland” niet meer verlaten.

Van de gemeente De Bilt, naar de provincie Utrecht waar ik -na een interessante opdracht van twee jaar bij de gemeente Amersfoort- weer teruggekeerd ben en nog steeds met alle plezier werk.

De kans om als secretaris bij het coördinatiebureau aan de slag te gaan heb ik met beide handen aangegrepen. De veelzijdigheid van het gebied en de belangrijke en soms complexe zaken die in het Groene Hart spelen hebben mijn interesse, maar zijn voor mij soms ook nog een zoektocht. Gelukkig kan ik goed luisteren, mag ik veel vragen stellen en krijg ik ruimte om mij goed in te lezen. Dit alles helpt enorm om meer duidelijkheid en overzicht te krijgen.

Van de veelzijdige werkzaamheden krijg ik energie en als “bezig bijtje” ga ik lastige klussen niet uit de weg. Als we uiteindelijk de dag kunnen afsluiten met een “Yessss! Dat hebben we maar mooi gefixt” ga ik met een goed gevoel naar huis.

Voor vernieuwende suggesties en feedback houd ik mij aanbevolen!

Snel naar

  • Anneke van Duin-Otto

    Secretaris coördinatiebureau Groene Hart

    Pasfoto Anneke
  • Patricia Franscoise-Braaksma

    Groene Hart coördinator

    Pasfoto Patricia